• May 26, 2024

Bisex

Dus hier fantaseer jij wel eens over,vroeg ze me toen die scene in beeld kwam. Ik hoefde niet te antwoorden want ze hoorde aan mijn gekreun dat dit dus een fantasie is.
Ik zei dat ik haar graag wilde beffen want anders zou ik zo klaarkomen…zo fanatiek zoog ze aan mijn lul.
Toen de volgende scene op beeld was,vroeg ze of ik dit ook wilde. Daarin werd de vrouw anaal geneukt door haar vriend en de tweede man neukte zijn vriend hard in zijn kont. Ik antwoorde van ja…daarom had ik die dildo gekocht. Yvon wilde dit wel eens zien,dat ik mezelf neuk. Met een beetje glijmiddel aan mijn vinger,vingerde ik mezelf. Oh wat was dit geil. Mezelf voor de ogen van mijn vrouw anaal verwennen. Ik nam de dildo ter hand en zette deze tegen het gaatje. Moeiteloos gleed deze naar binnen en ik genoot. Ik neukte mezelf en trok me langzaam af. Nu een lul in mijn mond om mijn fantasie compleet te maken,zei ik.
Blijkbaar vond mijn vrouw deze bi-fantasie ook wel geil want ik hoorde haar kut soppen tijdens het vingeren. Oh lieverd,zei ze…ik wil zien hoe jij iemand pijpt,ik wil zien hoe jij geneukt wordt. Deze bekentenis maakte mij nog geiler en ik zei dat ik op het punt stond om klaar te komen. Dit wilde ze zien…ik moest in haar mond spuiten en dan met haar vrijen. Ze wilde dat ik mijn eigen zaad zou proeven. Dit is voor mij geen probleem,aangezien ik mijn zaad vaker van mijn hand heb afgelikt.
Maar voordat ik klaarkwam,hoorde ik iemand hard op het raam kloppen. Ik trok snel een broek aan en ging kijken welke idioot ons durfde te storen op deze tot nu toe geile avond. Toen ik zag wie het was,opende ik meteen de deur omdat ik zag dat er iets serieus de hand was.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *