• July 22, 2024

Zwanger naar de sauna

Deze middag waren er ongeveer tussen de 10 en 15 mensen met hun ding bezig, en ik deed mijn rondes heerlijk alleen, lekker rustig ongestoord.
Als ik voor de tweede keer in de sauna cabine ben ga ik op mijn rug op het tweede bankje van beneden liggen, mijn bolle buik staat mooi omhoog en door de warmte staan mijn grote tepels ook parmantig omhoog, de warmte van de sauna doen mijn hormonen wel wat onrustiger maken maar weet het onder controle te houden.
Als er na even nog iemand binnen komt kijk ik even op en begroet de man van middelbare leeftijd, als hij even zit vraagt hij of hij iets tegen mij mag zeggen, ik antwoord dat ik niet zou weten waarom niet.
Dan zegt hij : “zolang ik nu hier ben bekijk ik u al, zo geweldig mooi en sexy vind ik zwangere vrouwen” verbaast over zijn eerlijke uitspraak antwoord ik hem dat ik er ook trots op ben en vertel hem dat ik ook trots ben op mijn tieten die een maat groter geworden zijn.
Hij geeft mij nog een aantal complimenten en zo kletsen we even verder dan vraagt hij : “ik heb een zeer onbescheiden vraag zou ik even over uw buik mogen strelen ?”.
Daar denk ik even over na en antwoord hem : “dat is goed maar als er iemand binnen komt ben je weer weg” daar gaat hij mee akkoord, hij komt voorover gebogen naast mij staan en ik voel zijn warme hand over mijn bolle buik wrijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *